zondag 16 oktober 2016

kinderboekenmarkt

ZUID57: Centrum voor kunst en cultuur

Kom je ook?

image

We nodigen je van harte uit voor de 40ste verjaardag van de Haagse Kinderboekenmarkt! Een gigantische mijlpaal. En het motto van de Nationale Kinderboekenweek 2016, Voor altijd jong!, sluit daar supergoed bij aan.

Op de 40ste editie van de Markt vind je zoals altijd de nieuwste, grappigste, mooiste en spannendste boeken, maar ook de golden oldies. Die mooie boeken uit de vorige eeuw die steeds opnieuw worden ontdekt door kinderen zoals jij. En over golden oldies gesproken, neem vooral je opa en oma mee naar de Markt. Voor de gezelligheid, maar ook omdat wij hen dit jaar graag in het zonnetje zetten.

Hoe, wat en waar

Heb je vorig jaar ook een bezoekje gebracht aan de Markt? Dan weet je al dat we een nieuw thuis hebben gevonden. Een supergezellige plek aan de Zuidlarenstraat in Den Haag. Ook dit jaar kun je daar terecht voor optredens van schrijvers, workshops over taal en tekenen en stapels boeken, van prentenboek tot young adult. Het mooiste werk van illustratoren van over de hele wereld kun je weer bewonderen op de illustratorententoonstelling en wij zorgen verder voor een leuk programma voor jong en oud. Volg ons voor nieuws en updates op Facebook en Twitter.

De Kinderboekenmarkt vindt plaats in het culturele hart van ‘t zuiden van Den Haag: ZUID57 aan de Zuidlarenstraat 57. Je bent van harte welkom op zondag 16 oktober van 11.00 tot 17.00 uur. Uiteraard is de toegang - zoals elk jaar - gratis.

Nieuwsbrief

Als eerste op de hoogte van aanvullingen op het programma? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Graag tot dan!